Εμπόριο Κλιματισμού Clima Ενεργειακή - Γ. Στολάκης
 
Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 194
17675 Καλλιθέα
 
Τηλέφωνο 2109587214
 
Φαξ 2109568190
 
Κινητό τηλέφωνο 6932236804
 
 
 
Visa
 
 
 
MasterCard
 
 
 
 
 
Maestro
 
 
 
American Express
 
 
 
 
 
 

Κλιματιστικά Fujitsu

 
Η εταιρεία μας διαθέτει κλιματιστικά Fujitsu, που με την υψηλή τους απόδοση και συνεπώς τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος συντελούν στη μειωμένη χρήση πρωτογενούς ενέργειας, ενώ συμμορφώνονται αυστηρά με τον κανονισμό για φθοριούχα αέρια 517/2014/EC.

Τα κλιματιστικά Fujitsu επιτυγχάνουν άνετη απόδοση, ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, ενώ με τη χρήση τριών τεχνολογιών επιτυγχάνεται ακριβής κατεύθυνση του αέρα και βέλτιστη διανομή.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την αθόρυβη λειτουργία ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου όπου είναι εγκατεστημένο το κλιματιστικό.

Ο κομψός και διακριτικός σχεδιασμός που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο διακόσμησης είναι ένα από τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα κλιματιστικά Fujitsu.

Υπάρχει δυνατότητα για ρύθμιση της επιθυμητής διάρκειας λειτουργίας με τη χρήση χρονοδιακόπτη και αυτόματης εναλλαγής ψύξης – θέρμανσης.

Τέλος, με τη χρήση smartphones, tablets και PC, είναι δυνατός ο εύκολος έλεγχος του κλιματιστικού σας μέσα και έξω από το σπίτι ή το γραφείο.
 
emptyImg0
emptyImg1
emptyImg2
emptyImg3
emptyImg4
emptyImg5